[O1] Co to za część?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ole$
    Classic
    • 2008
    • 13

[O1] Co to za część?

engels, musisz kupić nową ramkę w ASO. Tylko najlepiej sam poszukaj najpierw numeru, aby mieć pewność że zamówią Ci dobrą ramkę. Kształt to jedno, ale dochodzi do tego kwestia wyboru koloru oraz to czy ramka uwzględnia montaż telefonu komórkowego. Ja miałem z tym kłopoty - w ASO nie potrafili rozróżnić oznaczeń, ale dzięki kolegom z tego forum i briskoda udało mi się ustalić właściwy.
    Gdy będziesz miał właściwą ramkę, to jeśli umiesz posługiwać się śruboktrętem, a właściwie TORXkrętem :szeroki_usmiech możesz NAVI zainstalować samodzielnie.

Nie kupuj NAVI poprzedniej generacji, tylko RNS-510 inaczej COLUMBUS dla Skody. Kupując NAVI upewnij się, że jest dedykowana do OCTAVII po 2007 roku. Kolega Grygy mi o tym mówił, że dzięki temu będziesz miał działające wskaźniki cofania i klimy...
    Lepiej 5 minut później, niż 50 lat za wcześnie
  • abitwx6
    Drive
    • 2007
    • 67

[O1] Co to za część?

Witam,
    Znalazłem to następnego dnia w miejscu gdzie wymieniałem chłodnicę. Nie przypominam sobie czegoś takiego abym odkręcał. Co to może być i jeżeli jest to od skody to gdzie to przykręcić?
    Załączone pliki
    2.0 APK BRC S24
    2.0 AZJ BRC S24

Komentarz

• siudyk
      Drive
      • 2007
      • 60

moge sie mylic, ale to wyglada mi na sruby, ktorymi dokreca sie plastikowa oslone na silniku
      Pozdrawiam,
      Siudyk

Komentarz

• abitwx6
        Drive
        • 2007
        • 67

Zamieszczone przez siudyk
        moge sie mylic, ale to wyglada mi na sruby, ktorymi dokreca sie plastikowa oslone na silniku
        Nie mylisz się, faktycznie sprawdziłem i to jest to co piszesz. A wszystko dlatego, że narazie niezakładałem osłony bo mam w zamiarze tak profilaktycznie przepustnice przeczyścić. Wielkie dzięki za pomoc bo nie dawało mi to spokoju.
        2.0 APK BRC S24
        2.0 AZJ BRC S24

Komentarz

Pracuję...